Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade aşkı çatırdıyor! Kalp Yarası'nda skandal aşk dedikodusu!

Kalp Yarası dizisinde Ferit karakterini oynayan Gökhan Alkan ile partneri Yağmur Tanrısevsin arasında skandal bir aşk dedikodusu çıktı. İkilinin arasındaki uyum gözlerden kaçmazken Gökhan Alkan'ın sevgilisi Nesrin Cavadzade gelen yorumlar karşısında sessizliğini koruyor.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı ATV dizisi Kalp Yarası'nda düğün var. Ferit ve Ayşe'nin nikah fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesi seyirciyi de heyecanlandırdı. Ancak yapılan çarpıcı yorumlar ikili arasında aşk dedikodusuna neden oldu.

ŞOKE EDEN AŞK YORUMLARI

Oyuncu Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade arasında yaşanan aşk bir süredir konuşuluyor. İkilinin sosyal medyadan verdiği pozlar dilden dile dolaşıyor. Ancak tıpkı Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül aşkında yaşanan çatırdama gibi ikili arasında da söylentilerin ayyuka çıkmasına neden oldu.

25. Bölüm Foto Galeri

Nesrin Cavadzade'nin Gökhan Alkan'a dizide öpüşme yasağı getirmesi magazin gündemine yerleşmişken bu kez Yağmur Tanrısevsin ile Alkan arasında yaşandığı iddia edilen aşk dedikodusu gündeme bomba gibi düştü.

25. Bölüm Foto Galeri

Bu yakıştırmalar sonrası Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Nesrin Cevadzade cephesinden ne açıklama geleceği merak konusu oldu.

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade aşkı çatırdıyor! Kalp Yarası'nda skandal aşk dedikodusu! ile ilgili etiketler ATV Nesrin Cavadzade Yağmur Tanrısevsin Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.