Gökhan Alkan Kimdir? Yasak Elma Gökhan Alkan'ın ifşa mesajları Sosyal Medyada!

Gökhan Alkan Kimdir? Sosyal Medya Kerem Tunçeri'nin ifşalanan mesajlarını konuşuyorken bir ifşa da Yasak Elma dizisinin yıldızı Gökhan Alkan oldu. Ezgi Naz, Gökhan Alkan'ın mesajlarını ifşa etti. Peki Gökhan Alkan Kimdir? Gökhan Alkan'ın ifşa mesajları neler? neler yazdı? Detaylar haberimizde...

Gökhan Alkan kimdir? Milli basketbolcu Kerem Tunçeri'nin ifşa mesajları henüz konuşulurken bir ifşa da Ezgi Naz'dan geldi. Gökhan Alkan ifşa oldu. Sosyal medyada gündeme gelen Yasak Elma dizisinin yıldızı Gökhan Alkan'ın ifşa mesajları ve Ezgi Naz'ın Gökhan Alkan paylaşımları haberimizde...


GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

8 Aralık'ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu.Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri ön lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı.Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi.Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı, sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu.

GÖKHAN ALKAN İFŞA MESAJLARI

GÖKHAN ALKAN OTELDE BULUŞMAYI TEKLİF ETTİ

Sosyal medya hesabı Instagram'da 15 binden fazla takipçisi bulunan Ezgi Naz isimli genç kadın, başarılı oyuncu Gökhan Alkan ile mesajlaşmaya başladı. Alkan ile buluşma planı yapan genç kadın, oyuncu tarafından engellenince intikam almak için özel mesajlarını paylaştı. Gökhan Alkan, Instagram'da gördüğü Naz'a "Uzay hava yolları, başın da döner, başı da döndürürsün" diyerek mesaj attı. Konuşmaya devam eden oyuncu, genç kadına otelde spa keyfi yapmayı ve sonrasında odada film izlemeyi teklif etti.

Oyuncu Gökhan Alkan'ın genç bir kadına attığı mesajlar ifşa edildi

GÖKHAN ALKAN: "HER BİR ZERRENDE OLMALIYIM"

Alkan'ın konuşmasının devamında "Kanıma girme" diyen Naz'a "Kan ne ki her bir zerrende olmalıyım" demesi ise dikkat çekti. Konuşmanın ardından bir süre sonra oyuncunun kendisini engellediğini fark eden Ezgi Naz, Alkan ile olan konuşmaları ifşa ederek "Engellemişsin çok üzüldüm" dedi. Gökhan Alkan konu hakkında heniz bir açıklama yapmadı.

 

GÖKHAN ALKAN İFŞA MESAJLARI

 Screenshot_2020-04-20-02-21-34-310_com.twitter.android

Ezgi Naz isimli bir kişi, Alkan’ın kendisini engellemesi üzerine mesajları paylaştı.

Ünlü oyuncunun, “Ben seni aldım, tanıştık, sonra otelde spa masaj keyfi, odada film şarap muhabbet. Her zerrende olmalıyım” yazması dikkat çekti.

 

Gökhan Alkan Kimdir? Yasak Elma Gökhan Alkan'ın ifşa mesajları Sosyal Medyada! ile ilgili etiketler Yasak Elma mesaj Gökhan Alkan gökhan alkan kimdir ezgi naz ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.