Beşiktaş'ın Gökdeniz pişmanlığı

Beşiktaş'ta Gökdeniz Bayrakdar pişmanlığı yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında ilgilendiği ve transfer etmek istediği 18 yaşındaki yıldız adayını "O kadar para etmez" diyerek Antalyaspor'a kaptırdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran Antalyaspor'da Gökdeniz Bayrakdar sevinci yaşanırken, Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetime tepkili... Sezon başında Beşiktaş'ın da 18 yaşındaki yıldız adayıyla ilgilendiği ancak bazı yöneticilerin "O para verilmez" diyerek transferden çekilme kararı aldıkları ortaya çıktı.

Kocaelispor altyapısında yetişen Gökdeniz her iki kanatta ve forvet mevkisinde görev yapabiliyor. Genç milli takımlarda milli olma sevinci de yaşayan Gökdeniz için altyapı hocaları "Geleceğin yıldızı" yorumları yapıyordu.

DEFALARCA İZLENMİŞTİ

Beşiktaş futbolcu izleme komitesinin transfer listesinde yer alan ve Gökhan Keskin tarafından bizzat izlenen futbolcu için bu yaz girişimlerde bulunulmuştu. Gökhan'ın babasıyla yapılan görüşmelerde genç ismin Beşiktaş formasını giymeyi çok istemesi, Siyah-Beyazlı yönetimi son derece memnun etmişti. Ancak konu paraya gelince cimri davranan Beşiktaş, 250 bn lira için bu değeri Antalyaspor'a kaptırdı.

Gökdeniz'in bonservisine 115 bin euro ödeyen Akdeniz ekibi, oyuncunun gelişimini sürdürmesini ve yüklü bir bonservis bedeliyle satışını planlıyor.

HOCASINI MAHCUP ETMEDİ

Beşiktaş maçıyla Türk futbol kamuoyunun dikkatini çeken Gökdeniz'in babası, Kocaeli yerel medyasına konuştu. Baba Cevat Bayrakdar'ın Haber41'e verdiği demeçte şu ifadeler yer aldı:

“Gökdeniz Antalyaspor’da çok mutlu. Sürekli bulunduğu ortamın iyilerini anlatıyor. Sezon öncesi çok da iyi çalıştı. Hafta arasındaki antrenmanlarda çok iyiymiş. Tamer hoca da onun özverisini Beşiktaş maçında oyuna alarak gösterdi. Gökdeniz de attığı golle kendisine inananları mahcup etmedi.

SEVİNÇTEN GÖZYAŞI DÖKTÜK

Aile olarak maçı izledik. Gökdeniz golü attıktan sonra tahmin edersiniz ki yer yerinden oynadı. Bildiğiniz sevinçten gözyaşı döktük. Bizim için büyük bir gurur oldu. Tabii ki bunun devam etmesi gerekiyor. Oğlumun etkilenmemesini istiyorum ancak onu çok iyi tanıdığım için işine inanılmaz konsantre olmaya ve kendisini geliştirmeye devam edecektir. Sırtındaki 41 numaranın her zaman hakkını vereceğini düşündüğüm Gökdeniz’i bizler de ailesi olarak tebrik ediyoruz."

Beşiktaş'ın Gökdeniz pişmanlığı ile ilgili etiketler Antalyaspor Beşiktaş Gökdeniz Bayrakdar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.