Gökdeniz Bayrakdar'ın Beşiktaş'a maliyeti 4 puan!

Süper Lig'de 4 golü bulunan Antalyaspor'un 19 yaşındaki forveti Gökdeniz Bayrakdar, bu gollerin 2'sini Beşiktaş'a attı. Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında Akdeniz ekibine kaptırdığı genç isim 4 puana mal oldu! Kırmızı-Beyazlılar'da 1-1'lik sonucun ardından kırmızı kart tepkisi vardı.

Antalyaspor bu sezon Beşiktaş'la oynadığı iki maçta da rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibinin golleri 2 maçta da Gökdeniz Bayrakdar'dan geldi. Sezon başında Kocaelispor'dan transfer edilen 19 yaşındaki forvetin ismi yaz aylarında Beşiktaş'la da anılmış ancak Siyah-Beyazlı idareciler, "pahalı" diyerek transferden çekilmişti. 115 bin euroya Antalyaspor'a imza atan Gökdeniz Bayrakdar, Beşiktaş'a şampiyonluk yarışında 4 puana mal oldu.

Gökdeniz Bayrakdar'ın Beşiktaş'a maliyeti 4 puan!

Süper Lig'de 21 maçta 4 gole ulaşan genç futbolcu maçın ardından beIN Sports'a şunları söyledi: "Büyük takımlarla oynarken çok farklı motivasyonumuz oluyor. Güzel ve organize bir gol attım. Vodafona Park'ta da atmıştım Beşiktaş'a... Kazansaydık daha güzel olacaktı. 7 maçlık seri yakaladık. Hakem hatalarıyla puan kaybedince çok üzülüyoruz."

KIRMIZI KART İSYANI

Antalyaspor stoperi Veysel Sarı'nın 70'te gördüğü 2. sarı karttan kırmızı kartı görmesi Antalyaspor tarafında tepkiyle karşılandı. Maç içinde hakem Alper Ulusoy'a uzun süre itiraz eden futbolcur, maç sonu da tepkilerini dile getirmeyi sürdürdü. Veysel atıldıktan sonra kullanılan serbest vuruş gol olmuştu.

Antalyaspor kaptanı Hakan Özmert şunlar söyledi: "Veysel'in pozisyonunu ben anlamıyorum ya... İçerde izliyorum nasıl kart olur? VAR niye var, bir türlü şunu doğru kullanamıyoruz. Kim bu kuralları koyuyorsa onlara sesleniyorum. Her büyük takım maçında 7-8 dakika maç uzuyor. Bu kadar basit olmamalı. Sahada biz de emek veriyoruz."

AMİLTON: Bu maç tarihe geçti, sadece bizim görüşümüz değil, sadece Türkiye'de izleyenler değil, dünyada bu maçı izleyenler, Veysel'in nasıl atıldığını anlamakta güçlük çekeceklerdir. Futbolla alakası olmayan bir karar. Gol yedik ve beraberliğe razı olmak zorunda kaldık. Bu şova zarar veriyorlar. Taraftarımıza daha iyi şeyler izletmek isterdik, emek veriyoruz. Hakan'ın pozisyonu var. Bir hafta çalışıyoruz ama emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Üzgünüz, bu şekilde 1 puana razı olmayı hak etmedik. İki puanımız bizden alındı."

Gökdeniz Bayrakdar'ın Beşiktaş'a maliyeti 4 puan! ile ilgili etiketler Antalyaspor Beşiktaş Alper Ulusoy Gökdeniz Bayrakdar Hakan Özmert Amilton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.