Gökdelen filminin konusu nedir? Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir?

24 Mart Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Gökdelen filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki neseflerinizi kesecek olan film Gökdelen konusu nedir, Gökdelen oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

24 Mart Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Gökdelen adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Gökdelen adlı aksiyon filmi 2018 yılında vizyona girmiştir. Gökdelen adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. IMDB’den 5.8 puan alan Gökdelen filminin konusu nedir, Gökdelen oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Gökdelen filminin konusu ne?

Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Dwayne Johnson’ın canlandırdığı Will Sawyer, eski bir FBI Rehine Kurtarma Ekibi lideridir. Ancak artık sadece gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun üzerine atılacaktır. Bu olay üzerine artık aranan bir adam olan Will, yangının sorumlularını bularak adını temizlemeli ve binanın içinde sıkışıp kalmış olan ailesini ateş hattından kurtarmaya çalışacaktır.

Gökdelen filminin konusu nedir? Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir?

Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 13 Temmuz 2018 / 1s 43dk

Gökdelen filminin konusu nedir? Gökdelen filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Gökdelen filmi konusu nedir ne zaman çekildi oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.