Gökçek'ten sosyal medyayı sallayan dolar iddiası!

Melih Gökçek sosyal medya hesabından tartışmalara neden olan bir dolar analizi ve tahmini yaptı. Doların ABD bankalarınca yükseltildiğini söyleyen Gökçek, "24 Haziran'dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek inşallah" dedi.

Dün gece doların uluslararası piyasalarda lira karşısında 4,82 ile zirve yaptığı saatlerde Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından ilginç bir analiz paylaştı

"PİYASAYA 30 MİLYON DOLAR POMPALANACAK"

Doların dış güçlerin etkisiyle bilinçli olarak yükseltildiğine dikkat çeken Gökçek, "24 Haziran'dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek inşallah. O dolar tüccarlarının halini birlikte göreceğiz. Hele cumhurbaşkanımızı yüzde 55-60'la seçelim göreceksiniz sonuçları inşallah" dedi. 

GÖKÇEK'İN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Gökçek'in bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

İşte Gökçek'in o paylaşımları;

Gökçek devam eden tweetlerinde muhalefetin de bu dolar oyunundan haberdar olduğunu vurguluyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteği artırma çağrısı yapıyor ve Putin'in durumunu örnek gösteriyor...

Gökçek'ten sosyal medyayı sallayan dolar iddiası! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.