Gökçek'ten lodos fırtınasında "iman eden" motorcuya selam!

İstanbul'da yaşanan şiddetli lodos fırtınası sırasında sosyal medya fenomeni Onur Babacan’ın paylaştığı bir video viral oldu. Videosunda, "Motorsikletle bu fırtınada köprüden geçtim, başlangıçta ateisttim köprü sonunda Müslüman oldum." ifadelerini kullanan Babacan'ın ironi içerikli bu videosunu ciddiye alanlar da çıktı! O isimlerin başında ise Melih Gökçek geldi!

Sosyal medya fenomeni Babacan, videoda “Köprüye ateist girdim Müslüman çıktım” diyerek motosiklet kullananları uyardı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise ironi videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Onur Babacan’ın ‘fırtına’ videosunu ciddiye alarak kendi sosyal medya hesabında paylaştı

Gökçek, konuyla ilgili paylaşımında “Bugünkü fırtınada. İstanbul’da köprüye ateist olarak girmiş Müslüman olarak çıkmış… Ne mutlu… Rabbim seni kadim Müslümanlar eylesin inşallah… Mutlaka seyredin… RT…” diye yazdı.

Babacan’ın söz konusu videosunun ÜLKE TV’de tartışıldığı da görüldü.

Gökçek'ten lodos fırtınasında "iman eden" motorcuya selam!

Gökçek'ten lodos fırtınasında "iman eden" motorcuya selam! - Resim : 2

 

Gökçek'ten lodos fırtınasında "iman eden" motorcuya selam! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Müslüman Fırtına Onur Babacan ateist lodos
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.