Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Gökçek, belediyede görevli Emre Özmen'in görevinden alınması üzerine sosyal medya hesabından paylaştığı "Fragman bitti, filme hazır olun" mesajlarına cevap olarak hayvanlar aleminden yola çıktı ve ilginç göndermelerde bulundu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde görevli olan Emre Özmen görevinden alındı. Özmen, ayrıldıktan sonra Twitter hesabından bazı paylaşımlarda bulundu.

Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme

"Fragman bitti, filme hazır olun" diyen Özmen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Fragman bitti ...! Film yeni başlıyor..! Söz uçar , yazı kalır.... Savaşmak istiyorsanız, biz varız...! Biz azız siz çok, Biz şerefli, siz şerefsiz, O zaman biz de şerefiyle savaşanların nasıl kazandığını siz şerefsizlere gösterelim. Dediğim gibi fragman bitti , filme hazır olun..."

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU

Özmen'in mesajları üzerine eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayvanlar aleminden yola çıkarak ilginç göndermelerde bulundu.

Gökçek'in kimlere, ne mesajlar gönderdiği sosyal medyada merak konusu oldu.

İşte Gökçek'in o mesajları...

Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme - Resim : 2

Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme - Resim : 3

Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme - Resim : 4

Gökçek'ten hayvanlar alemiyle gönderme ile ilgili etiketler Melih Gökçek ankara büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.