Gökçek ve Yavaş'tan karşılıklı suç duyurusu! Biri ‘FETÖ’ dedi, diğeri ‘İftira’

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eski başkan Melih Gökçek'in de aralarında bulunduğu yedi kişi hakkında FETÖ'den suç duyurusunda bulundu. Gökçek de Yavaş hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede, Melih Gökçek dahil yedi kişi hakkında “görevi kötüye kullanma, suç örgütüne yardım etme ve terörizmin finansmanı” suçlamaları yöneltildi.

GÖKÇEK'TEN KARŞI HAMLE 

Öte yandan Melih Gökçek, Twitter hesabından bir açıklama yaparak Mansur Yavaş hakkında suç duyurunda bulunduğunu açıkladı. 

Gökçek açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün Mansur Yavaş'la ilgili ilk suç duyurumuzu yaptık. İftira, hakaret ve görevi kötüye kullanmaktan TCK 125, 257 ve 267. maddelerden hesap verecek.

Bu hafta en az iki dava daha sırada. Hukuksuzlukların yanına kalmayacak Sn. Yavaş..."

Gökçek ve Yavaş'tan karşılıklı suç duyurusu! Biri ‘FETÖ’ dedi, diğeri ‘İftira’

Gökçek ve Yavaş'tan karşılıklı suç duyurusu! Biri ‘FETÖ’ dedi, diğeri ‘İftira’ ile ilgili etiketler FETÖ Mansur Yavaş Melih Gökçek Twitter suç duyurusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.