Gökçe Kırgız'dan SuperHaber'e özel açıklamalar!

Müzik sektörüne 15 yaşındayken seslendirdiği “Kalbime Gömerim O Zaman" şarkısıyla giriş yapan Gökçe Kırgız, yaz ayında çıkartacağı tekli şarkısı ve yeni albümü hakkında bilinmeyenleri SuperHaber izleyicilerine anlattı.

“KALBİME GÖMERİM O ZAMAN’I 15 YAŞINDAYKEN YAZDIM”

Lise döneminde yazdığı ”Kalbime Gömerim O Zaman" şarkısıyla müzik kariyerine giriş yapan güzel şarkıcı, şarkıyı yazma sürecini anlattı: Şarkıyı yazdığımda 15 yaşında ve okulda sıra arkadaşıma aşıktım. Ergenlik zamanında platonik seviyordum. Yazdığım diğer besteleri görseniz ‘Bu yaşta bunu nasıl yazabildin?’ dersiniz… O zamanlar pop şarkı yazıyordum. Şimdi ise yazdığım kendi şarkılarımı okuyamıyorum. “Kalbime Gömerim” şarkısından sonra zirveye çıktıktan sonra yaptığım şarkılar tutmaz diye kendime güvenemiyorum şu sıralar. “Kalbime Gömerim”i 98 kişi sahiplendi diyelim yeni şarkımı en az 198 kişinin sahiplenmesini bekliyorum… Klip, 40 milyon izlenmeyi geçti. En çok indirilen ve en çok tıklanan şarkı oldu. Benden sonra bugüne kadar birçok kişi şarkıyı okudu. Ben yeni şarkı çıkarttıkça ‘Kalbime Gömerim O Zaman’ı sen okumadın’ diyenler ortaya çıkıyor. Önceden bunu söyleyenlerin hakkında gerekli işlemler başlatıyordum ama artık uğraşmıyorum.

"PADİŞAH" ŞARKISINI SESLENDİRİNCE AĞIR ELEŞTİRİLDİ

Sibel Can’ın “Padişah” şarkısını yeniden seslendiren Gökçe Kırgız, ağır eleştiriler aldığını belirterek “Sibel Can’dan dolayı riskli bir şarkı olduğu için pek sevilmedi. Ama konserlerde “Padişah” şarkısını isteyenler çok oldu. Takipçilerim beni çok ağrı eleştirdiler. Büyük tepki çektiğim için klibi YouTube’da yorumlara kapattırdım. Slow şarkı yapmamı istiyorlar, hareketli bile yapacaksam “Büyük Soru”, “Son Rötuş” gibi giderli bir şarkı yapmamı istiyorlar. Yani cover yapmamı istemiyorlar, söz veriyorum önümüzdeki 20 yıl boyunca yapmayacağım. “Padişah”ı da hit olsun diye yapmadım, yaz ayına bir şarkı bırakmak için yaptım. Tepki çekince karalar bağladım ve 1,5 ay içinde “Mızrak”ı çıkarttım.” dedi.

KIRGIZ’DAN ALBÜM MÜJDESİ: 2021’DE YEPYENİ 10 ŞARKI GELECEK

2020 yılında yeni albüm müjdesi veren Kırgız, “Bugüne kadar hep tekli şarkılar yaptım. 2021’de 10 şarkılık bir albüm çıkartacağım. “Mızrak” albümün içinde olacak, “Kalbime Gömerim”i yeniden seslendireceğim. Söz ve müziği bana ait iki şarkı olacak. En sevilen hit şarkılarımı da içine koyacağım. 4 tane cover yaptığım şarkıları koyacağım ancak geri kalan 6 şarkı yepyeni şarkılar olacak.” diye belirtti.

YAZ AYI İÇİN ŞARKI ÇIKARTACAK MI?

Genç şarkıcı, yaz ayı için hareketli bir şarkı çıkartmak istediğini şu sözleriyle anlattı: Yaza hit bir şarkı yapacağım ancak şu an nasıl bir şey olacağı belli değil. Tam anlamıyla pop bir şarkı olacak. Her şey nisan ayında belli olur, şarkı da mayıs ayında çıkmış olur. Ancak istediğim gibi bir şey yakalayamazsam yapmayı düşünmüyorum. Eğer istediğim hit parçayı bulamazsam “Mızrak”ın remix versiyonunu yapabilirim.

BURCUNU ŞARKILARI ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRDİ

Astrolog ve sunucu Mine Ayman, 15 yaşındayken derin konuları kaleme alabilen Kırgız’ın gizemli yönünü burçlar üzerinden değerlendirdi: Akrep burcu özellikleri derin, mistik, gizem ve ölümle ilgili konularla ilgilenir. Ölmek ve gömmek gibi ruhani konular Akrep kadını için çok normal konulardır. “Büyük Soru” ve “Mızrak” şarkılarınızda da bu tarz ruhani konular hakim.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Gökçe Kırgız'dan SuperHaber'e özel açıklamalar! ile ilgili etiketler Mine Ayman gökçe kırgız akrep burcu şarkı albüm müzik burçlar hit kalbime gömerim o zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.