Gökçe Bahadır'ın gelinliğindeki siyah kuşak detayı! İşte siyah kemerli gelinlik...

Uzunca bir süredir birlikte olan oyuncu Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy sonunda dünya evine girdi. İzmir’de gerçekleşen sade düğünde Bahadır’ın tercih ettiği siyah kemerli gelinlik herkesi şaşkına çevirdi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, ikinci kez nikah masasına oturarak evlendi. 2012 senesinde Ali Sunal ile evlendikten 1 yıl sonra ilişkisini noktalayan Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile İzmir’de dünya evine girerek mutluluk yolunda ilk adımını atmış oldu.

Gökçe Bahadır'ın gelinliğindeki siyah kuşak detayı! İşte siyah kemerli gelinlik...

Alaçatı’da yakın arkadaşlarının ve ailelerin katıldığı sade bir nikah töreninde evlenen çiften Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken Emir Ersoy’un şahitliklerini ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik gerçekleştirdi.

Düğünlerde gördüğümüzün aksine düğününde siyah eldiven ve kuşak takan Gökçe Bahadır, sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına maruz kaldı. Bir kısım Bahadır'ın gelinliğini çok beğenirken bir kısım da siyah kuşaktan dolayı geline tepki gösterdi.

Gökçe Bahadır'ın gelinliğindeki siyah kuşak detayı! İşte siyah kemerli gelinlik... - Resim : 2

2011 senesinde Onur Saylak ile nikah masasına oturan oyuncu Tuba Büyüküstün’de düğününde beyaz gelinliğin üzerine siyah kuşak tercih ederek dikkat çekmişti.

Gökçe Bahadır'ın gelinliğindeki siyah kuşak detayı! İşte siyah kemerli gelinlik... ile ilgili etiketler İzmir Gökçe Bahadır Düğün Emir Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.