Gökçe Bahadır'dan çok cesur sahneler

Seyirci karşısına çıktığı projelerde cesur sahnelerde boy göstermekten çekinmeyen Gökçe Bahadır, son filmi Aşk Uykusu'nda da yine ses getirecek bir sahnede boy gösterdi.

Mehmet Coşkundeniz'in aynı adlı romanından uyarlanan ve 31 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Aşk Uykusu'nda Gökçe Bahadır’ın cesur sahneleri ses getirdi. Filmin internette yayınlanan tanıtım videosunda Gökçe Bahadır (Yonca) ile Alican Yücesoy'un (Serkan) sevişme sahneleri tık rekoru kırdı.

skkdshfkhkhsfwefwefwef

Gökçe Bahadır, “Oynadığım ‘Yonca' kocasına çok ama çok aşık bir kadın. Hayatı eşinden ibaret, tutkunun peşinde. Ancak ihanete uğruyor ve evliliğini toparlamak için her şeyi göze alıyor” dedi. Hazırlığı 2 yıl, çekimleri 1.5 ay süren filmde Hande Subaşı, İsmail Düvenci, Lale Başar ve Hasan Küçükçetin'in de rol aldı.

Gökçe Bahadır'dan çok cesur sahneler ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır ses getirecek sahneler cesur aşk uykusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.