Gökçe Bahadır ve müzisyen sevgilisi Emir Ersoy evleniyor!

En son Netflix'in Kulüp dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile nikah masasına oturacak.

FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Emir Ersoy'la evlilik kararı aldı.

Gökçe Bahadır ve müzisyen sevgilisi Emir Ersoy evleniyor!

NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU

Çift, 25 Şubat Cuma akşamı İzmir Çeşme'de aile ve arkadaşları arasında düzenlenecek küçük bir törenle evlenecek. 50 davetliden oluşacak nikaha katılım sınırlı sayıda tutulacak. Oyuncu ve müzisyenin nikahtan sonraki düğünü Alaçatı'da gerçekleşecek.

 Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla sohbet eden Gökçe Bahadır, evlilikle ilgili sorulara da "Kısmet artık" cevabını vermişti.

 

Gökçe Bahadır ve müzisyen sevgilisi Emir Ersoy evleniyor! ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır evlilik Emir Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.