Gökçe Bahadır ve Bade İşçil kavga mı etti?

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Ufak Tfek Cinayet dizisi hayranlıkla izleniyor. Oyuncuları ise de büyük beğeni topluyor. Dizinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Bade İşçil'in sette birbirlerine girdiği iddia edildi. Vatandaşlar İşçil ve Bahadır'ın niye tartıştığını merak ediyor. Peki Gökçe Bahadır ve Bade İşçil kavga etti mi? Neden? Detaylar haberimizde...

Star Tv ekranlarında yayınlanan reyting yarışında da zirvenin sahipleri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler beğeni ile izleniyor. Hayranlıkla takip edilen dizinin başrol oyuncularından Gökçe Bahadır ve Bade İşçil'in sette birbirlerine girdiği iddia edildi. Herkes İşçil ve Bahadır'ın niye tartıştığını merak ediyor. Peki Gökçe Bahadır ve Bade İşçil kavga etti mi? Neden? Son durum nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_6

Posta'dan Eylem İpek Şafak haberine göre; Gökçe Bahadır sete vaktinde gelmeyen ve çekimlerin aksamasına neden olan Bade İşçil ile tartıştı.

ARAYA SET ÇALIŞANLARI GİRDİ

Bu sorun birkaç kez art arda yaşanınca sıkıntı çıktı. Araya set çalışanları girdi. Olay şimdilik tatlıya bağlandı.

GÖKÇE BAHADIR

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

BADE İŞÇİL

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol alacaktır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıyor… Merakla Beklenen diziden ilk kare geldi.Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni topladı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

Gökçe Bahadır ve Bade İşçil kavga mı etti? ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Bade İşçil kavga mı etti son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.