Gökçe Bahadır ve Ali Sunal neden boşandı?

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, 25 Şubat'ta Emir Ersoy ile nikah masasına oturacak. Evlilik tarihinin kesinleşmesinin ardından Gökçe Bahadır'ın ünlü oyuncu Ali Sunal ile olan evliliği gündeme geldi. 2011 yılında evlenen ve 2012 yılında da boşanma kararı alan Bahadır ve Sunal'ın neden boşandığı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Gökçe Bahadır ve Ali Sunal neden boşandı? Ayrıntılar haberimizde...

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz gün bir kuaför çıkışında muhabirlere verdiği röportajda, 25 Şubat'ta Emir Ersoy ile nihak masasına oturacaklarını duyurmuştu. Yapılan haberlerin ardından Bahadır'ın, ünlü oyuncu Ali Sunal ile olan evliliği ve boşanma süreci yeniden gündeme geldi. 2011 ve 2012 yılları arasında evli kalan Bahadır ve Sunal çiftinin neden boşandığı araştırılıyor. Peki, Gökçe Bahadır ve Ali Sunal neden boşandı? Detaylar haberimizde...

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal neden boşandı?

GÖKÇE BAHADIR VE ALİ SUNAL NEDEN BOŞANDI?

Ünlü oyuncu Ali Sunal üç yıllık bir ilişkinin ardından meslektaşı Gökçe Bahadır ile Bodrum’da  evlenmişti. Fakat çift, 8 ay sonra boşanma kararı almıştı. Ayrılığın sebebinin olarak Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddiaları gösterilmişti. Gökçe Bahadır ise boşanmalarıyla ilgili şunları söylerek aldatma iddialarını yalanlamıştı:

“Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” 

Ali Sunal da ayrılığın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçte değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederim."

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. 2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusudur.Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, Film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı. Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterine hayat verdi.

Bahadır, 25 Şubat 2022 tarihinde Emir Aksoy ile evlenmiştir.

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal neden boşandı? ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Ali Sunal Emir Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.