Gökçe Bahadır O Ses Yılbaşı'na damga vurdu! Ebru Gündeş ısrarına dayanamadı!

O Ses Yılbaşı'na katılan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır performansıyla damga vurdu. Jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk'ün "Zuhal Olcay asaleti var" dediği Gökçe Bahadır, Ebru Gündeş ile düet de yaptı.

Gökçe Bahadır'ın O Ses Yılbaşı performansı konuşuluyor. 31 Aralık Cuma akşamı TV8'de yayınlanan O Ses Yılbaşı Özel progrmaında birbirinden ünlü isimler katıldı.

Jüri üyeliklerini Oğuzhan Koç, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in yaptığı programa ünlü oyuncu Gökçe Bahadır da katıldı. Sesiyle tüm jüri üyelerini ve ekran başındaki milyonları etkileyen oyuncu Ebru Gündeş'i seçti.

Gökçe Bahadır kaç yaşında, nerelidir

ISRARLARA DAYANAMADI

Gökçe Bahadır şarkısını söyledikten sonra jüri üyelerinden övgü dolu sözler aldı. Özellikle Beyaz'ın "Zuhal Olcay asaleti var" yorumu dikkat çekiciydi.

Bahadır, daha sonra Ebru Gündeş'in düet ısrarını kırmayarak yine Gündeş'in "Teşekkür ederim" adlı şarkısını söyledi.

GÖKÇE BAHADIR KAÇ YAŞINDA?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakteri ile tanındı. Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile ödüller aldı. Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın, Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp dizileri rol aldığı yapımlar arasındadır.

Gökçe Bahadır O Ses Yılbaşı'na damga vurdu! Ebru Gündeş ısrarına dayanamadı! ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır o ses yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.