Gökçe Bahadır ikinci kez gelin oluyor... Sevgilisi Emir Ersoy ile 25 Şubat’ta evleniyor

Netflix'in Kulüp dizisinde yer alan ve 'Evlilik Hakkında Her Şey'de hayat verdiği avukat Azra Cevher karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Gökça Bahadır yeniden gelin olmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır kendisinden 4 yaş büyük Emir Ersoy ile aşk yaşayan ve evlilik teklifi alan Gökçe Bahadır düğünü 25 Şubat'ta yapacaklarını duyurdu. Ali Sunal'dan boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapacak olan Bahadır ayrıca gelinlik arayışının devam ettiğini dile getirdi.

2012 yılında 8 ay evli kaldığı Ali Sunal'dan boşanan Gökçe Bahadır bir kez daha mutluluğa 'evet' diyecek... FOX TV'de izleyici karşısına çıkan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandıran 40 yaşındaki oyuncu Gökçe Bahadır, 44 yaşındaki sevgilisi müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Bebek'te kuaför çıkışı görüntülenen ve basın mensupalarının sorularını yanıtlayan Bahadır, evlilik sorularıyla ilgili, "Evet arkadaşlar, 25 Şubat'ta düğünümüz var. Hazırlıklar var, çok heyecanlıyız. Malum işler güçler de var, yoğun bir koşturma içine girdim" açıklamasında bulundu.

İKİNCİ KEZ MUTLULUĞA 'EVET' DİYECEK


2011'de evlendiği Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile evliliği sadece bir yıl süren ve ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökçe Bahadır, aldığı evlilik teklifi için, "Evet, her şey gönlüme göre oldu. Ancak adı üstünde özel. 14 Şubat'ta sette çalışıyordum, tabii ki bana da sürpriz oldu" ifadelerini kullandı.

Gökçe Bahadır ikinci kez gelin oluyor... Sevgilisi Emir Ersoy ile 25 Şubat’ta evleniyor

''YEMEK ARASINDA GELİNLİK BAKIYORUM''

Henüz gelinliğini seçmediğini dile getiren Bahadır, “Hâlâ Yemek arasında gelinlik bakıyorum. İnşallah beğendiğim bir şey giyeceğim” dedi ve reklam yüzü olduğu takı firmasının düğünü için kendisine özel tasarım takılar hediye edeceği iddiasına “Evet, öyle bir durum var. Takılarda benim de dokunuşlarım olacak.” yanıtını verdi.

 Gökçe Bahadır ikinci kez gelin oluyor... Sevgilisi Emir Ersoy ile 25 Şubat’ta evleniyor - Resim : 2

GÖKÇE BAHADIR'IN ALİ SUNAL İLE EVLİLİĞİ NEDEN BİTTİ?

Yeşilçam’ın efsanesi Kemal Sunal'ın 44 yaşındaki tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan oğlu Ali Sunal ile Gökçe Bahadır'ın evliliği sadece 8 ay sürmüştü. Oyuncu çift 22 Temmuz 2011 tarihinde Bodrum'da dünyaevine girmişti. Ancak ikilinin mutluluğu kısa sürmüş ve 8 ay sonra boşanmışlardı.

Boşanma sebebi olarak Ali Sunal'ın Gökçe Bahadır'ı aldattığı ileri sürülmüştü. Gökçe Bahadır ise boşanmalarıyla ilgili ortaya atılan iddiaları “Geçinemediğimiz için boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla üçüncü bir şahıs değildir” diyerek yalanlamıştı.


Ali Sunal da ayrılığın ardından bir açıklama yaparak şunları söylemişti; "Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçte değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederim."

Gökçe Bahadır ikinci kez gelin oluyor... Sevgilisi Emir Ersoy ile 25 Şubat’ta evleniyor ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Ali Sunal Düğün nikah Emir Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.