Gökçe Akyıldız oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Ünlü oyuncu kimdir?

Final yapan Kırgın Çiçekler dizisinin başrol oyuncularından olan Gökçe Akyıldız, oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı.Fotoğraf kısa süre içerİsinde takipçileri tarafından beğeni aldı. Gökçe Akyıldız kimdir? Oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Detaylar haberimizde...

ATV ekranlarında Kırgın Çiçekler dizisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Her bölümü reyting yarışında birçok yapımı geçerek zirvenin sahipleri arasında yer aldı. Hayranlıkla izlenen dizi 113.bölümü ile final yaptı. Dizinin başrol oyuncularından Gökçe Akyıldız ise sevilen isimler yer aldı.  Hayranlıkla izlenen dizi 113.bölümü ile final yaptı. Dizinin başrol oyuncularından Gökçe Akyıldız ise sevilen isimler yer aldı. Akyıldız oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı. Peki Gökçe Akyıldız kimdir? Oğlunun ilk fotoğrafı paylaştı! Kaç yaşında? Hangi dizlerde oynadı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Kırgın Çicekler" dizisinde 'Songül' karakteriyle ünlenen Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz ay erken doğum yapmıştı. Güzel oyuncu dün oğlu Ömer ile bir karesini "cennet kokulu oğlum" notu ile paylaştı.
 
BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI
 
1,3 milyondan fazla takipçisi olan genç oyuncunun paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum geldi.
 
 
TEMMUZ AYINDA DÜNYAEVİNE GİRMİŞTİ
 
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturan genç oyuncu, bir erkek bebek dünyaya getirmişti.
 
GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?
30 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur.Çocukluk döneminde oyunculuğa olan ilgisini belli eden.Gökçe Akyıldız, İlk olarak 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmış.
 
Olup sonrasında STV ekranlarında yayınlanan Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi dizilerde yer almıştır.2005 yılında farklı bir çalışma ile Zeynep dizisinde yer almıştır.2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu.
 
Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmiştir.2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile asıl çıkışını yakalamış ve sonraki süreçte Kötü Yol, Bizim Okul gibi dizilerde yer almıştır.
 
2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandırmış.Dizi 2014 yılında final yapmıştır. Şimdi ise atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırıyor.Ayrıca Lipton reklamında oynamıştır.
 
KIRGIN ÇİÇEKLER
Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri atv'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker paylaşmaktadır.
 
İlk bölümü 29 Haziran 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Dizi, 12 Ocak 2016 tarihinde Engelsiz Yaşam Vakfı En İyi Dram ödülünü almıştır.
Eylül 16 yaşında bir genç kızdır. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiştir. Küçük bir gecekondu da annesi Mesude,kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal ile birlikte yaşamaktadır. Eylül Kemal'in tacizine uğrar. Durumu annesine anlatır. Annesi Eylül'e inanmayıp onu yetimhaneye verir. Eylül'ün o günden sonra yetimhane günleri başlar. Eylül'ün kaldığı odadaki 4 kız ile aralarındaki bağ hiç kopmaz.
 
Dizi 5 kızın hayata karşı mücadelelerini ve anne baba özlemlerini anlatmaktadır.
 
FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
 
Kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybeder. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırılırlar. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Kızlar birer birer kendine gelirken, Songül'ün durumu kritiktir… Ölüm tehlikesi olduğunu öğrenince şok yaşarlar… Hastaneye gelen Ali taburcu olduklarında tutuklanacaklarını bildiği için çok üzgündür… Kızlar yolun sonuna geldiklerini fark eder…
 
112.BÖLÜM ÖZETİ
Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.
Gökçe Akyıldız oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Ünlü oyuncu kimdir? ile ilgili etiketler gökçe akyıldız oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.