Gökçe Akyıldız hamile kalınca olanlar oldu!

Kırgın Çiçekler'de Songül karakterine hayat veren Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz yıl evlendiği Murat Özyurt'tan çocuk bekliyor. Durum böyle olunca dizide de senaryo sil baştan değişti.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız, geçen temmuz ayında Mustafa Özyurt ile evlenmişti.

ROL ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Çiftin düğününe Nil Keser, Hazar Motan, Arif Diren, Aleyna Solaker ve Naz Çağla Irmak'ın da aralarında olduğu tüm rol arkadaşları katılmıştı.

kirgin-cicekler-in-songul-u-gercek-hayatta-10213233_7254_m_1

HAMİLE KALINCA SENARYO DEĞİŞTİ

25 yaşındaki oyuncudan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Gökçe Akyıldız 4 aylık hamile... Bu durumdan dolayı yapım şirketine diziden ayrılabileceğini söylediği öğrenilen Gökçe Akyıldız'ın, rol gereği de evli olduğu için ayrılmasına gerek olmadığı ve oyuncuya hamile sahneleri yazılacağı belirtildi.

Gökçe Akyıldız hamile kalınca olanlar oldu! ile ilgili etiketler Hamile Bebek gökçe akyıldız kırgın çiçekler mustafa özyurt gebe senaryo değişti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.