Göğüslerinden süt gelen genç adam şoke oldu

Bir anda göğüslerinden süt gelmeye başlayan adam ne olduğunu anlamak için doktora gittiğinde beyninde tümör olduğu gerçeğiyle yüzleşti.

Doğu Çin'deki Hangzhou kentinde yaşayan 25 yaşındaki Wang isimli adam, bir anda memeleri büyümeye başlayınca şaşkınlık yaşadı. Kısa süre sonra adamın memelerinden süt gelmeye başlayınca paniğe kapıldı ve soluğu hastanede aldı.

Wang'ın yapılan kontrollerinde beyninde bezelye büyüklüğünde bir tümör olduğu saptandı. Doktorlar beynin tabanındaki hipofiz bezinin iyi huylu bir tümör olduğunu ve bu durumun süt uyarıcı hormon olan prolaktinin aşırı salgılanmasına neden olduğunu açıkladı.

Göğüslerinden süt gelen genç adam şoke oldu

Genç adam kadınlardan daha fazla etkilendiği bu durum nedeniyle seks hormonu olan testosteron azalması da yaşıyor. Wang'ın doktoru Jin, büyüyen memelere dokunduklarında sütün rahatça dışarı çıktığını ifade ederek, hastanın baş ağrısı yaşadığını söyledi.

Hipofiz bezinde tümör aradıklarını ve bezelye büyüklüğündeki 'yaramaz'ı bulduklarını kaydeden doktor Jin, "Tümör vücudunun prolaktin üretmesine neden oldu, bu onun meme bezlerinin gelişmesine neden oldu ve aynı zamanda erektil disfonksiyon da dahil olmak üzere bir dizi soruna yol açtı" dedi.

Wang, vücudundaki değişiklikler nedeniyle çalışmakta dahi zorlandığını belirterek, 25 kilo aldığını ifade etti. Dr Jin, 3 aylık ilaç tedavisinin ardından genç adamın sağlık durumunun iyiye gittiğini kaydetti. (TV100)

Göğüslerinden süt gelen genç adam şoke oldu ile ilgili etiketler tümör Çin Süt erkek göğüs
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.