Göğüs estetiği yaptıran Seda Sayan'dan dekolteli paylaşım

Kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7’inci evliliğini yapan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz haftalarda silikonlarını yeniletmek için ameliyat masasına yatmıştı. Göğüs estetiği yaptıran Seda Sayan, ameliyat sonrası ilk dekolteli karelerini Instagram'dan yayınladı. Ünlü sanatçı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Yaşlanmanın önüne geçmek ve eşinin yanında genç görünmek isteyen Seda Sayan bir dizi estetik operasyon geçirdi. Seda Sayan geçtiğimiz haftalarda kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile birlikte aynı anda estetik operasyon yaptırmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan ise göğüs silikonlarını yeniletmişti.

 MAYOLU TATİL POZUNU YAYINLADI


Son dönemde yüzüne çeşitli işlemler yaptıran ve bambaşka bir görünüme kavuşan, imaj değiştirip fazla kilolarından da kurtulan Seda Sayan son paylaşımlarıyla gündem oldu. Şimdilerde eşiyle birlikte tatil yapan Seda Sayan mayolu karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Göğüs estetiği yaptıran Seda Sayan'dan dekolteli paylaşım

Seda Sayan geçirdiği göğüs ameliyatı sonrası ilk dekolteli fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.

Göğüs estetiği yaptıran Seda Sayan'dan dekolteli paylaşım - Resim : 2

 

 

Göğüs estetiği yaptıran Seda Sayan'dan dekolteli paylaşım ile ilgili etiketler Seda Sayan çağlar ökten göğüs slikonu göğüs estetiği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.