Godzilla filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Godzilla adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Godzilla hangi kanalda? Godzilla oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Godzilla adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Godzilla 2014 yılında vizyona girmiştir..

GODZİLLA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

1999 yılındayız. Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait kalıntılara rastlanmıştır. Bundan çok kısa bir süre sonra, Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelir. Şehirde santrale yakın olan bölge nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody, resmi açıklamanın aksine bu felaketin bir deprem olmadığına inanmaktadır. Oğlu Ford askeri kuvvetlere alındığında, aklına gelen ilk düşünce Japonya'ya gidince babasını alıp Amerika'ya geri götürmek olur.

Godzilla filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Bu sırada Joe Brody, kirlilik olan bölgeye vardığında 15 yıl önceki alametlerin tekrar yayıldığını fark eder. Bir yaratık nükleer enerjiden beslenerek etrafında bir yıkımın izlerini bırakarak gitmiştir. Canavarı durdurmak için Amerikan ordusu harekete geçer. Bu sırada Ichrio Serizawa tarihöncesi çağlardan bu yana varolan efsanevi yaratık Godzilla'yı keşfeder. Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıp kendisine yapılanların intikamını almak harekete geçer! Filmin senaryo ekibinde David Callaham ('The Expendables'), David S. Goyer ('The Man of Steel'), Max Borenstein ('Seventh Son') ve Frank Darabont ('The Walking Dead') bulunurken yönetmenliğini, Monsters filmiyle tanıdığımız Gareth Edwards üstleniyor.

GODZİLLA FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Gareth Edwards (V)

Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Ken Watanabe

Tür: Bilimkurgu, Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 16 Mayıs 2014 / 2s 3dk

Godzilla filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Star TV godzilla konusu özet oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.