Göçmenleri İstanbul'un ortasına böyle bırakıyorlar!

Suriyeli ve Afgan göçmenlerin Türkiye'deki varlığı tartışılmaya devam ediyor.. Bu konuda çok ilginç görüntüler ortaya çıktı! İstanbul'da bir kamyonun dorsesinde şehre getirildiği öne sürülen göçmenler bakın kente nasıl bırakıldı...

Türkiye yıllardır çözümsüz kalan Suriye İç Savaşı nedeniyle büyük bir mülteci sorunu ile karşı karşıya... Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan göçmenlerin sayısı 4 milyona ulaştı.

Son olarak ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi üzerine ise yeni bir kriz kapımıza dayandı. Afganistan'dan Türkiye'ye yeni bir göç dalgası başladı!

Bu konuda kamuoyunda sert tartışmalar yaşanırken İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yayım yapan bir internet sitesi ilginç görüntüler servis etti.

Eminhaber sitesi kaçak göçmenlerin bir kamyonla Sultangazi ilçesine bırakıldıkları iddia edilen bir görüntü yayımladı.

Görüntülerde, bir kamyon dorsesinden inen onlarca göçmenin, havanın karanlığından da faydalanarak şehre dağılarak gözlerden kaybolmaları yer alıyor.

Söz konusu olayı kameraya alan vatandaşın ise yasa dışı göçmenleri şehre bırakan kamyonun plakasını da kayda geçirebilmek için yoğun çaba sarf ettiği görülüyor.

Göçmenleri İstanbul'un ortasına böyle bırakıyorlar! ile ilgili etiketler göçmen Mülteci Suriyeli afgan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.