Göçmenlerden yeni taktik! Yüzerek Yunanistan'a geçmeye çalıştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yüzerek Yunanistan’ın Kos Adası'na geçmeye çalışan 2 göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Karaya çıkarılan göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Bodrum kıyılarından deniz yatağına binen 2 düzensiz göçmen, Yunanistan’ın Kos Adası'na gitmek üzere denize açıldı. Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilen 2 düzensiz göçmen, yüzerek Kos Adası'na geçmeye çalışırken denizde yakalandı. Karaya çıkarılan göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Daha önceleri de Avrupa'ya gidebilmek adına bir çok riskli yolu deneyen göçmenler, daha iyi bir hayat için ölümü bile göze alıp tüm zorluklara rağmen tüm yolları deneyerek Avrupa'ya ulaşmaya çalışıyorlar.

İHA

Göçmenlerden yeni taktik! Yüzerek Yunanistan'a geçmeye çalıştılar ile ilgili etiketler Muğla Bodrum Yunanistan kos adası kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekibi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.