Göçebe (Nomad) filminin teaser'ı yayınlandı/Video...

Türkiye prömiyerini 36. İstanbul Uluslararası Film Festivali’nde yapan, Dünya prömiyerini ise Kanada Montreal’de 21. Fantasia Uluslararası Film Festivali’nde yapan Göçebe(Nomad) filminin teaser’ı bugün yayınlandı.

TRT’nin yapım ortağı olduğu ve Emir Mavitan’ın yazıp, yönettiği film; distopik bir dünyada baba-oğul hikayesine odaklanırken, günümüzün birçok sorununa dikkat çekmesiyle de çeşitli festivallerde ilgi topluyor.

gAAebe4

Emir Mavitan’ın yazıp yönettiği, ülkemizde nadir üretilen bir film türü olan fantastik film “Göçebe”, Türkiye’de Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde yaptığı ilk gösteriminden sonra, dünya prömiyerini Kanada’da Fantasia Film Festivali’nde gerçekleştirdi.

gAAebe3

SİNOPSİS

Tüccar baba, oğlu ve köpeklerinin kurak, distopik bir dünyada geçen yolculuk hikâyesi... Çok eski bir harita sayesinde uçsuz bucaksız çölü geçip buldukları vaat edilen yeşil topraklardaki medeniyete kabul edilme savaşı... Tek yapmaları gereken, bir sınavı geçmeleri: dört kazık ve bu kazıklarla çitleyecekleri sınırsız toprak. Tek kural ise gün doğarken yola çıkıp, gün batarken diktikleri ilk kazığa geri dönmeleri! İyilik ve kötülüğün, kapitalizm ile komünal hayatın ve hatta günümüzde süregelen savaşlardan yurdunu terk etmek zorunda kalan insanlara, mülteci problemlerine kadar geniş bir eleştirel yelpazeye sahip olan Göçebe’nin en can alıcı noktası baba-oğul ilişkisi.

gAAebe2

Büyük ilgi çeken filmin teaser'ı bugün yayınlandı.

Göçebe (Nomad) filminin teaser'ı yayınlandı/Video... ile ilgili etiketler film göçebe nomad teaser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.