Göçebe filminin konusu nedir? Göçebe oyuncuları kimlerdir?

23 Aralık Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Göçebe filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik ve bilim kurgu türündeki film ilginç konusu ile dikkatlari üzerine çekiyor. Uzaylı istilasının olduğu bir zamanda hayatta kalmaya çalışan Melanie'nin hikayesi hakkında detaylı bilgi haberimizde.

23 Aralık Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Göçebe adlı bilim kurgu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Göçebe 2013 yılında vizyona girmiştir. Göçebe adlı fantastik aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Alacakaranlık serisinin yazarının Göçebe adlı eserinden uyarlanan film, bu akşam Star TV’de. Peki, Göçebe filminin konusu nedir? Göçebe oyuncuları kimlerdir?

Göçebe Filminin Konusu Nedir?

Dünya bir uzaylı türünün istilasına uğramış ve maalesef insanlık virütik biçimde yayılan bu çok güçlü türe yenik düşmüştür. İnsan bedenlerine hiçbir zarar vermeden bilinçlerini ve ruhlarını ele geçiren ve Wanderer denilen bu tür bir şekilde dünyaya da barışı getirmiştir. İstila sonrası bedeni ve zihni ele geçirilmeden kalan bir avuç insan grubu yakalanmadan yaşamaya çalışmaktadır. Melanie Stryder'dan bu insanlardan biriyken Jared Hower adında hala 'insan' olan bir genç ile karşılaşır ve ikili çok geçmeden aşık olur. Güvenli bölgede olmadıkları için Melanie bir şekilde yakalanır ve istilacıların eline geçer. Bedeni ve zihni artık ele geçirilmiştir. Melanie'nin güçlü duygularını ve iradesini kullanarak yeryüzünde yaşayan son insanların yerini tespit etmeye çalışan güçler, genç kıza tam anlamıyla hakim olabilmişler midir?

Göçebe filminin konusu nedir? Göçebe oyuncuları kimlerdir?

Alacakaranlık serisiyle dünyayı sallayan Stephenie Meyer'ın romanından bilim-kurgu ve gerilim sinemasının başarılı yönetmeni Andrew Niccol tarafından uyarlanarak beyazperdeye aktarılan filmin başrolünü ise genç oyuncu Saoirse Ronan üstleniyor.

Göçebe Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Andrew Niccol

Oyuncular: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel

Tür: Bilimkurgu, Romantik, Aksiyon

Yapım Yılı: 29 Mart 2013 / 2s 6dk

Göçebe filminin konusu nedir? Göçebe oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Göçebe filminin konusu nedir oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.