Göbeklitepe ilk mabet mi? İlluminati ile ilgisi var mı?

Gazeteci Doğan Satmış’ın yazdığı “50 Maddede Göbeklitepe ve Sırları” Karakarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren, tarihin yeniden yazılmasına neden olan Göbeklitepe, son günlerden başrolünde Beren Saat'in oynadığı Netflix dizisi Atiye ile gündemde...

Göbeklitepe popüler kültüre ilham kaynağı olmaya devam ederken, "tarihin sıfır noktası" olarak tanımlanan bölge hakkında çok sayıda akademik çalışma yapılıyor, kitaplar basılıyor.

Bu konuda eser veren son isim tecrübeli gazeteci Doğan Satmış oldu. Karakarga Yayınları’nın “50 Maddede” serisinin yeni kitabı, gazeteci Doğan Satmış’ın yazdığı 50 Maddede Göbeklitepe ve Sırları okurlarla buluştu.

Yaptığı keşifle 12 bin yıl önceki son Buz Devri’nden beri toprak altında gizli kalan bu dikilitaşları ortaya çıkartan arkeolog Prof. Klaus Schmidt’e ithaf edilen kitapta, Göbeklitepe ile ilgili şimdiye kadar ulaşılan bilgiler ve veriler sade bir dille anlatılıyor.

Göbeklitepe ilk mabet mi? İlluminati ile ilgisi var mı?

- Tanıtım Bülteninden...

Göbeklitepe en eski mabet miydi? İnsanlığın doğduğu yer burası mıydı?

İlk alfabe burada mı yazıldı? Dünyanın öteki anıt yapılarından niçin daha önemli?

Dikilitaşlar uzaylıları yansıtıyor olabilir mi? İlluminati ile ilgisi var mı?

Yüzyılın en büyük arkeolojik keşiflerinden biri, insan aklının anlamakta zorlanacağı kadar olağanüstü bir yer. Doğan Satmış, tıpkı Mısır Piramitleri gibi, bir gün yeryüzündeki herkes tarafından bilinecek ve dünyanın en önemli seyahat noktalarından biri olacak Göbeklitepe’ye dair merak edilen tüm soruları yanıtlıyor.

 

 

 

Göbeklitepe ilk mabet mi? İlluminati ile ilgisi var mı? ile ilgili etiketler Netflix Beren Saat doğan satmış göbeklitepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.