Glory Akumbu Ogbonna, transfer çalışmalarında hız kesmeyen Gaziantep ALG Spor'da

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden ve her gün flaş isimlere imza attıran Gaziantep ALG Spor, bu kez de Nijeryalı sol bek Glory Akumbu Ogbonna'yı kadrosuna kattı. Son olarak İsveç Ume IK Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Nijeryalı milli oyuncu Glory Ogbonna, şehre gelerek Gaziantep ALG Spor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, çok önemli takviye yaptıklarını belirterek, transfer çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyledi.

23 yaşındaki sol bek ise ALG Spor'un son zamanlarda yükselişte bir kulüp olduğunu ve buraya başarılı olmak için geldiğini ifade etti.

"NİJERYA MİLLİ TAKIMININ GÖZDESİ"

Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, Nijerya Milli Takımı'nın da gözdesi olan Glory Obbonna'yı kadroya katmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Taraftarlarımıza söz verdiğimiz gibi takımımıza yıldız isimler getirmeye devam ediyoruz. Nijerya Milli Takımı'nda sol bek oynayan önemli ismi, Ogbonna'yı ALG Spor'a kazandırdık. Bu transferler kolay olmuyor, büyük emek ve çaba istiyor. Çok iyi kadro kurmak istiyoruz, çünkü ligde ve Avrupa'da başarılı olup Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ogbonna, takımımıza önemli güç katacak. Kendisi de oldukça istekli ve arzulu. İnşallah takımımıza uyum sağlamasıyla birlikte çok iyi işler yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Glory Akumbu Ogbonna, transfer çalışmalarında hız kesmeyen Gaziantep ALG Spor'da ile ilgili etiketler Akumbu Ogbonna Gaziantep ALG Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.