Gladyatöre benzettiler!

Avrupa Elemeleri A grubunda bu akşam Kosova ile karşılaşacak olan İngiltere'de gözler Vedat Muriqi'in üzerinde olacak. İngiliz basını mercek altına aldıkları golcü futbolcuyu Tottenham yetkililerinin izleyeceğini yazdı.

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde İngiltere, Vedat Muriqi’li Kosova’yı ağırlayacak. İngiltere, A grubunda liderliğini devam ettirirken Kosova 15 maçlık yenilmezlik serisiyle Wembley’e geldi.

İki takım arasında bu akşam 21:45’te oynanacak müsabakayla ilgili İngiliz basınından The Guardian, Kosova’nın ve aynı zamanda Fenerbahçe’nin santrforu olan Vedat Muriqi’i mercek altına aldı.

İngilizler oldukça formda olan golcünün “Ben, takım arkadaşlarım ve teknik ekip sahada canımızı vermeye hazırız” sözlerini yazısına taşıdı. Ayrıca oyuncuyu hem imajı hem de oyun stiliyle gladyatöre benzeterek İngiliz savunmasına zorluk çıkarabileceğini vurguladı.

SCOUTLAR BU AKŞAM MURİQİ’İ İZLEYECEK

The Sun’da yer alan habere göre ise; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Vedat Muriqi’yi radarına aldı. Harry Kane için iyi bir tamamlayıcı arayan Tottenham bu akşam oynanacak İngiltere Kosova maçına Muriqi’yi izlemesi için scoutlarını gönderecek.

İngiltere gruptaki ilk üç maçında üç galibiyetle ayrılırken kalesinde sadece bir gol gördü.

Gladyatöre benzettiler! ile ilgili etiketler Fenerbahçe İngiltere Tottenham Vedat Muriç Kosova
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.