GKRY'nin lideri, liderlikten sonsuza kadar vazgeçtiğini açıkladı!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, başkanlık için tekrar aday olmayacağını açıkladı. Bu kararının bilinçli olarak alınmış, nihai, net ve değişmez olduğunu ve hangi koşullar altında olursa olsun, yeniden seçilmeyi talep etmesinin söz konusu olmayacağını vurgulayan Anastasiadis, Kıbrıs Rum Yönetimi'nin liderliğinden tamamen vazgeçmiş durumda.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, başkanlık seçimleri için yeniden aday olmayacağını belirtti.

'KARARIM BİLİNÇLİ VE HER KOŞUL ALTINDA NİHAİ, NET VE DEĞİŞMEZ'

İlginç olansa bu kararını aşırı şekilde vurgulaması oldu.

Anastasiadis, tekrar aday olmama kararının bilinçli olarak alınmış, nihai, net ve değişmez olduğunu ve hangi koşullar altında olursa olsun, yeniden seçilmeyi talep etmesinin söz konusu olmayacağını vurguladı.

MARAŞ KONUSUNDA TAMAMEN DAĞILMIŞ DURUMDA

Kapalı Maraş konusunda açıklamalarda bulunan Anastasiadis, Ulusal Konsey toplantısında bir siyasi parti lideri tarafından Maraş için özel fon kurulması önerisinin sunulduğunu, ancak maliyetin ve bunun vereceği siyasi mesajın ne olacağının hesaplanması gerektiğini söyledi.

GKRY'nin lideri, liderlikten sonsuza kadar vazgeçtiğini açıkladı! ile ilgili etiketler GKRY nikos anastasiadis aday Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.