Gizli Saklı dizisi final mi? Gizli Saklı neden bitiyor, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı yazlık dizi Gizli Saklı final mi yapıyor? Her hafta çarşamba akşamı dizi severlerin karşısına çıkan dizinin ekranlara veda edeceği konuşulurken, diziden final fragmanı gelmişti. Peki, Gizli Saklı neden bitiyor?

Gizli Saklı dizisi neden final oluyor? FOX ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunulan Gizli Saklı dizisinin yönetmenliğini Murat Aksu yaparken senaryosunu da Şahin Altuğ kaleme alıyordu. Dizi, 8. bölümle ekran macerasını noktalıyor. Gizli Saklı izleyicileri ise 'Gizli Saklı neden final yapıyor?' sorusunu yöneltiyor.

GİZLİ SAKLI NEDEN BİTİYOR?

Genç oyuncu kadrosu ve dikkat eçken konusuyla FOX TV'de yayın hayatına başlayan Gizli Saklı dizisi 8. bölümde final yapıyor. Dizi başrollerinde de Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı yer alıyor. Dizinin veda sebebi ise reytingler olarak biliniyor.

GİZLİ SAKLI OYUNCU KADROSU

Sinem Ünsal - Naz Arıca/Yaz Güneş

Şebnem Sönmez - Aynur Arıca

Şinasi Yurtsever - Namık

İdris Nebi Taşkan - Tufan Koşuoğlu

Tardu Flordun - Tarık Koşuoğlu

Ece Dizdar - Nehir Koşuoğlu

Bülent Emrah Parlak - Talat Gültekin

Selçuk Borak - Sadullah Yersiz

Erşan Utku Ölmez - Numan Akyürek

Fulden Akyürek - Günday Akyürek

Adin Külçe - Ömer Koşuoğlu

Ersel Şibil - Ferdi

Emrullah Çakay - Adem Koşuoğlu

Sinan Sicimoğlu - Kadir

Sinem Akyol - Zeynep Koşuoğlu

Gizli Saklı dizisi final mi? Gizli Saklı neden bitiyor, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler gizli saklı final mi gizli saklı neden bitti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.