Ahmet Hakan, Arda Turan'ın olay çıkarttığı Gizli Kalsın'da...

Emirgan'daki "Gizli Kalsın" isimli gece kulübünün ismi Arda Turan'ın, mekanda tartıştığı popçu Berkay'ın burnunu kırması ile bir kez daha gündeme geldi.

Hürriyet yazarı Ahmet HakanTuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in sahibi olduğu mekanda olay yeri incelemesi yaptı.

Mekana ilk kez giden ve "gizli" gece kulübünün içerisinden bir fotoğraf paylaşan Ahmet Hakan, Arda Turan olayına dair detayları mekanın sahibinden dinledi.

İşte o yazı:

OLAY YERİ İNCELEME: GİZLİ KALSIN'DAYIM!

YILLARDIR DUYUYORUM: Yıllardır hep aynı hikâye: Bir restoranda oturuyoruz, yemek yiyoruz, tam dağılma vakti... Aramızdan birileri “Hadi Gizli Kalsın’a gidelim” diyor. Neymiş bu “Gizli Kalsın”? Emirgan’da küçük, sempatik ve salaş bir pizzacının içinden geçilerek girilen bir mekân... Hayatın gece 12.00’den sonra başladığı üst düzey bir yeraltı mekânı...

İLK KEZ GİTTİM: Yani benim gibi... Saat 23.00 dediğinde gözü yatağa bakmaya başlayan, müzik eşliğinde daracık mekânda nasıl eğlenileceğini bilmeyen bir acemiye göre bir yer değil! O nedenle yıllardır hiç gitmedim “Gizli Kalsın”a... Fakat bir yandan da acayip merak ediyorum: “Nasıl bir yer olabilir ki... Niye bu kadar popüler ki...” falan diye...

MAKSAT İNCELEME: Neyse ki şu Arda-Berkay vukuatı patladı da... Benim için de “Gizli Kalsın”ı görmek için bir gerekçe oluştu. “Ben en iyisi gideyim de bir olay yeri incelemesi yapayım” dedim ve gittim. Teşekkürler Arda! Teşekkürler Berkay!

Ahmet Hakan, Arda Turan'ın olay çıkarttığı Gizli Kalsın'da...

UMUT EVİRGEN: Çok genç, çok zeki, çok yaratıcı, çok sempatik bir genç adam karşıladı beni... Adı: Umut Evirgen... Konseptin sahibi o... Kafa dengi, aynı dili konuşabileceğiniz, müzikten, filmlerden falan söz edebileceğiniz şahane bir genç! “Burası evimizin garajıydı” diye başladı anlatmaya. Hoş bir başarı hikâyesi... Dinledim, dinledim, dinledim.

TUHAF BİR YER: Sonra mekânı gezmeye geldi sıra: Karanlık, penceresiz, basık bir yer... Ama tuhaf bir ferahlığı ve içtenliği var. Boşken iyi güzel de peki ya dolunca... “Abi burası asıl dolunca güzel” dediler... Fakat ben o kadar başka havada ve apayrı bir dünyadayım ki... Başladım “Yahu buraya 70 kişi nasıl sığar” diye hesaplamalar yapmaya...

YAŞANMIŞ BİTMİŞ 5 SANİYEDE: Bu daracık yerde canlı müzik de yapıyorlarmış. Herkes çok eğleniyormuş... Altı yıllık tarihinde pek fazla vukuat olmuyormuş... Müşteriler genellikle müdavimlerden oluşuyormuş... Arda-Berkay olayı beş saniyede olup bitmiş... Kimse bir şey anlamamış... Bu bilgileri de not ettim.

NAPOLİ’DE BİLE YOK: Hadi bana eyvallah diyerek tam mekânı terk ediyordum ki... Küçük, sempatik, salaş pizzacıdan öyle enfes kokular yükseliyordu ki... “Dur” dedim kendime, “bir margarita patlat öyle git”. İyi ki de demişim... Napoli’de bile yoktur böyle pizza!

Ahmet Hakan, Arda Turan'ın olay çıkarttığı Gizli Kalsın'da... ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Tuba Büyüküstün Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.