Gizli Hedef filmi konusu nedir? İşte Gizli Hedef oyuncuları!

Bu akşam BEYAZ TV ekranlarında yayınlanacak Gizli Hedef filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Gizli Hedef filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Gizli Hedef filmi konusu nedir? İşte Gizli Hedef oyuncuları!

Gizli Hedef filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Hedef filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Gizli Hedef filmi konusu nedir? İşte Gizli Hedef oyuncuları!

GİZLİ HEDEF FİLMİNİN KONUSU

Ailesiyle İspanya'ya tekne seyahatine giden Will, yüzmeden döndüğünde tekneyi bomboş bulur. Ailesinin ajanlar tarafından kaçırıldığını öğrenir ve onları bulmak için harekete geçer. Bulduğu ipuçları sonunda onu gizemli bir çantaya götürecektir.

GİZLİ HEDEF OYUNCULARI

Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Verónica Echegui

Gizli Hedef filmi konusu nedir? İşte Gizli Hedef oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.