Gizli Görev filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Gizli Görev adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Gizli Görev hangi kanalda? Gizli Görev oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Gizli Görev adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Gizli Görev 2017 yılında vizyona girmiştir..

GİZLİ GÖREV FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kuzey Koreli dedektif IM Chul-Ryung Kuzey Koreli mülteci suç örgütü lideri CHA Ki-Sung’yu sahte para basma hazırlığındayken basar, fakat baskın başarısız olur. Suç liderinin Güney Kore’ye kaçtığı öğrenilir. Bunun üzerine IM Chul-ryung Güney Kore’ye gider ve Güney Koreli dedektif KANG Jin-tae ile birlikte suç liderinin peşine düşerler. Böylece ilk defa, Güney Kore ve Kuzey Kore bir suçluyu yakalamak için işbirliğine girecektir..

Gizli Görev filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

GİZLİ GÖREV FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sung-hoon Kim

Oyuncular: Hyun Bin, Hae-jin Yoo, Ju-hyuk Kim

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 2017

Gizli Görev filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Gizli Görev yayın akışı konu özet oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.