Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? İşte Gizemli Adaya Yolculuk oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Gizemli Adaya Yolculuk filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Gizemli Adaya Yolculuk filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? İşte Gizemli Adaya Yolculuk oyuncuları!

Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Gizemli Adaya Yolculuk filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? İşte Gizemli Adaya Yolculuk oyuncuları!

GİZEMLİ ADAYA YOLCULUK FİLMİNİN KONUSU

Sean Anderson okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır.

GİZEMLİ ADAYA YOLCULUK YAŞAMI OYUNCULARI

Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Luis Guzmán, Vanessa Hudgens

Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu nedir? İşte Gizemli Adaya Yolculuk oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.