Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi kaç yaşında?

Gizem Kayalı'nın yaşamı günün aranan soruları arasında yer alıyor. Buse Narcı'dan ayrılan Sinan Akçıl yeni bir aşka başladı. 2016 Best Model 1'incisi olan Gizem Kayalı ile aşk yaşamaya başladı. Gizem Kayalı'nın kim olduğu ise araştırılmaya başlandı. Peki Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl ile Buse Narcı ayrıldı. Sinan Akçıl 2016 Best Model birincisi Gizem Kayalı ile aşka yelken açtı. Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisinin yaşamı ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi kaç yaşında?


GİZEM KAYALI KİMDİR?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma doğru biri çıktığında hayatımı paylaşabileceğime inandığım biriyle neden olmasın. Çocuk sahibi olmak çok isterim çocukları çok severim, ama bunun için önce doğru bir evlilik yapmam gerek.” Hala öğrenciliği devam eden Gizem Kayalı İstanbul Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi bölümünde okumakta.

SİNAN AKÇIL

20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın (d.1977) kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır.

Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. Popüler müziği kendine daha yakın buldu ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalışmalar yaptı.

Sinan Akçıl; şimdiye kadar başta İzel Çelikgöz, Ferhat Göçer, Enbe Orkestrası, Nilüfer, Candan Erçetin, Kibariye, Petek Dinçöz, Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçılar ile çalışmıştır.

DOKUNMA BANA

Sen varken gücüm olurdu
Zaman akmadan dururdu
Hatırlasana

Hani aşk seni yormuştu
Yolun sonuna koymuştu
Dokunma bana

Şimdi eskiye döner mi
Dönse de buna değer mi
Cevaplasana

İnsan aynen durur mu
Ayrılık kolay oyun mu
Dokunma bana

Artık ben vazgeçtim
Yalnızlığı seçtim
Her şey bitti anlasana
Dokunma bana, dokunma bana

GURUR

Döneceksen defalarca, aynı şey aynı yer
Olamaz bu, bitsin artık
Bir yerde durmalı
Değer misin üzülmeye?
Aklım hiç almadı
Kabul demek zorundayım
Şansımız kalmadı

Kıyamet kopsa bile gelme git güle güle
Ben böyle uzun süre yaşayamam

Durur durur beni bulur
O sözler hep unutulur
Artık bize biraz gurur lazım

Durur durur beni bulur
Ayrılıklar unutulur
Artık bize başka hayat lazım...

Gizem Kayalı kimdir? Sinan Akçıl'ın yeni sevgilisi kaç yaşında? ile ilgili etiketler Sinan Akçıl gizem kayalı kimdir yeni sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.