Gizem Karaca nişanlandı... İsteme töreninde yaşanan olay şaşırttı!

Oyuncu Gizem Karaca ve sevgilisi Kemal Ekmekçi dün Yeniköy’de yakın çevresinin katıldığı bir törenle nişanlandılar.

Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan Gizem Karaca-Kemal Ekmekçi çifti evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Nişan öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan çiçeği burnunda çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. Muğla'da Güzel Köylü dizisinin çekimleri sırasında tanıştıklarını ifade eden Gizem Karaca “Güzel bir başlangıç oldu bizim için şimdi ciddi adımlar atma zamanı” dedi.

asdsdasds

BODRUM’DA YAZ DÜĞÜNÜ

Kız isteme töreninde tuzlu kahvenin yanında turşu da yediğini söyleyen Kemal Ekmekçi ‘Ben asla turşu yiyemiyorum o yüzden Gizem aşkımı ispatlamak için tuzlu kahvenin yanında bana turşu da yedirdi' dedi. Düğün tarihinin netlik kazanmadığını söyleyen Karaca, ‘Bodrum'da yaz düğünü olacak ama tarihi henüz belli değil' dedi.

asfdasdasdfs

Gizem Karaca nişanlandı... İsteme töreninde yaşanan olay şaşırttı! ile ilgili etiketler Gizem Karaca nişanlandı kemal ekmekçi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.