Gizem Güven ile Caner Turp'un evliliği bitti! Ünlü oyuncu kendisine yeni bir hayat kurdu

2003-2012 yılları arasında yayımlanan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakterini canlandıran 28 yaşındaki oyuncu Gizem Güven, geçtiğimiz haftalarda eşi Caner Turp ile boşanacaklarını duyurmuştu. Gizem Güven - Caner Turp evililiği bitti. Gizem Güven boşanmanın ardından İstanbul'a döndü ve kendisine yeni bir hayat kurdu.

Rol aldığı Sihirli Annem, Selena, Leyla dizileriyle hafızalara kazınan Gizem Güven, 2020 yılının Eylül ayında futbolcu Caner Turp ile İstanbul'da evlenmişti. Ancak Gizem Güven'in evliliği kısa sürdü.


Gizem Güvem, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi duyurmuştu:

''Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Gizem Güven & Caner Turp''

Gizem Güven ile Caner Turp'un evliliği bitti! Ünlü oyuncu kendisine yeni bir hayat kurdu


BİRLİKTE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Günaydın'da yer alan habere göre; Oyuncu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile evliliğini sonlandırdı. Son olarak Gizem Güven'den flaş bir hamle daha geldi. Güven, boşanacağını duyurduğu eşi Caner Turp ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Oyuncunun bu hamlesi, "geri dönüşü yok" yorumlarına sebep oldu.

Gizem Güven ile Caner Turp'un evliliği bitti! Ünlü oyuncu kendisine yeni bir hayat kurdu - Resim : 2

İSTANBUL'A TAŞINDI

Evlendikten sonra İstanbul dışında yaşamaya başlayan Güven, geçtiğimiz aylarda Turp ile yollarını ayırdı. Eski eşiyle yaşadığı evi terk edip yeniden İstanbul'a dönen Güven, kendisine yeni bir hayat kurdu. Güzel oyuncu, Anadolu Yakası'nda bir rezidansa taşındı.

 Gizem Güven ile Caner Turp'un evliliği bitti! Ünlü oyuncu kendisine yeni bir hayat kurdu - Resim : 3

 

Gizem Güven ile Caner Turp'un evliliği bitti! Ünlü oyuncu kendisine yeni bir hayat kurdu ile ilgili etiketler boşanma gizem güven caner turp sihirli annem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.