Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında?

Onlyfans modeli Gizem Bağdaçiçek, en son Fenerbahçeli futbolcu Bruma'nın mesajlarını ifşa ederek gündeme gelmişti. Olayın sosyal medyada da gündem olmasının ardından Gizem Bağdaçiçek'in yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Güzelliği ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve Onlyfans modeli Gizem Bağdaçiçek, Fenerbahçeli futbolcu Bruma'nın mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. Bu çerçevede Gizem Bağdaçiçek'in kim olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında?

Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında?

ONLYFANS GİZEM BAĞDAÇİÇEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Bigo Live platformlarında yayınladığı videolar ile adını duyuran Gizem Bağdaçiçek, güzelliğiyle ve danslarıyla adından söz ettiriyor.Fenerbahçeli futbolcu Bruma ile yaşananlardan sonra adından söz ettiren Gizem Bağdaçiçek, 1992 doğumludur.

Kilosu: 51

Boyu: 1,70

Yaşı: 29

Yaşadığı yer: İstanbul

Memleketi: Erzurum- Bulgaristan

Twitter'da gündem olan Bağdaçiçek, "Gizem Bağdaçiçek Mağdurları" adlı hesap ile adından söz ettiriyor. Gizem Bağdaçiçek’in kendisine uygunsuz fotoğraf göndermesi için ödeme yaptığını söyleyen bir kişinin ünlü fenomene 80 dolar ödeme yaptığı ortaya çıktı. Fakat bu kişinin ödeme yaptıktan sonra fotoğraf alamadığı söylenerek dolandırıldığı iddia edildi.  Gizem Bağdaçiçek'in bu şekilde toplam 22 bin dolar para kazandığı iddia ediliyor. 

Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? ile ilgili etiketler Gizem Bağdaçiçek onlyfans
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.