Gizem Acar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

Gizem Acar kimdir? 55 yaşındaki ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Gizem Acar ile Bodrum’da yakalandığı görüntüler olay oldu. Gizem Acar kaç yaşında, nereli? Gizem Acar Instagram hesabı ne?

Gizem Acar kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi 25 yaşındaki Gizem Acar ile görüntülendi. Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğu modacı sevgilisi Gizem Acar ile Bodrum’da tatil yapan Oktay Kaynarca, sosyetik çift Yelda-Hakan Tiftik ile iskelede sohbet ederken kameralara yakalandı. Dizi ve reklam filmlerinde rol alan 25 yaşındaki Gizem Acar ile Oktay Kaynarca'nın arasındaki 30 yaş fark ise dikkatlerden kaçmadı. Gizem Acar kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

GİZEM ACAR KİMDİR?

Oktay Kaynarca’nın sevgilisi olan Gizem Acar, model ve oyuncudur. Bazı reklam filmleri ve dizilerde yer almıştır. Oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sevgilsi Gizem Acar ile ilk kez Bodrum'da Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın objektifine takıldı.

Model ve oyunculuk yapan Acar ile Türkbükü'nde oturan Kaynaca, görüntülendiğini fark edince kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Modellik yapan Gizem Acar, sosyal medyada sık sık bikinili ve mayolu fotoğraflarını sergiliyor. Genç model, boş vakitlerini de resim yaparak değerlendiriyor. Oktay Kaynarca'nın genç sevgilisi Gizem Acar'ın dikkat çeken pozları25 yaşındaki Acar, motora binmeyi çok seviyor.

Gizem Acar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Gizem Acar Gizem Acar kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.