Giydiği dekolte kıyafetlerle olay yaratan Derin Talu'ya o soru soruldu!

Geçtiğimiz gün yazdan kalma incecik kıyafetlerle görüntülenen Derin Talu, muhabirlerin "Üşümüyor musun?" sorusuna "Yağlı besinleri çok tüketiyorum. O yüzden üşümüyorum" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Sefne Samyeli'nin kızı Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin sayfalarında sık sık kendisine yer buluyor. Talu, geçtiğimiz gün bir AVM'de muhabirler tarafından görüntülendi.

Havaların soğuk olmasına rağmen yaz aylarından kalma bir kıyafetle görüntülenen, Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızları Derin muhabirlerin sorularını ayaküstü de olsa yanıtladı.

"YAĞLI BESİNLER YEDİĞİM İÇİN ÜŞÜMÜYORUM"

Alışveriş turunun ardından arkadaşlarıyla buluşmak üzere bir restoran'a geçen Derin Talu, "Bu ince kıyafetlerle dışarıda üşümüyor musunuz?" diye sorulunca gülerek şöyle dedi: "Yağlı besinleri çok tüketiyorum. O yüzden üşümüyorum."

Derin Talu böyle görüntülendi;

defne-samyeli-nin-kizindan-usumuyor-musun-10398592_977_m

Giydiği dekolte kıyafetlerle olay yaratan Derin Talu'ya o soru soruldu! ile ilgili etiketler Defne Samyeli kızı derin talu dekolte kıyafet yağlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.