Giuliano, Twitter'dan bakın kimleri takip etti!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giulino'nun, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olması gündemde. Yıldız futbolcu Suudi Arabistan ekibinde forma giyen futbolcuları sosyal medyadan takip etmeye başladı.

Giulino'nun, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olması gündemde. Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından Al Nassr futbolcularını takip etmeye başladı.

Giuliano, Twitter'dan bakın kimleri takip etti!

TRANSFER İDDİALARI DAHA DA GÜÇLENDİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Rus ekibi Zenit'ten transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Giuliano'nun Arabistan'a transferi gündemde. Brezilyalı orta saha bugün sosyal medya hesabından yaptığı etkileşimlerle bu iddiaları güçlendirdi. 28 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Al Nassr'da forma giyen iki Brezilyalı futbolcu Petros ve Bruno Uvini'yi takip etmeye başladı. Giuliano'nun yaptığı bu etkileşim sonrası Arabistan'a transfer iddiaları daha da güçlendi.

Giuliano, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 30 maçta 14 gol ve 5 asistlik bir performans göstermişti.

Giuliano, Twitter'dan bakın kimleri takip etti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe giuliano Al Nassr
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.