"Come to Fenerbahçe" Giuliano

Fenerbahçe taraftarının yarım kalan Giuliano aşkı depreşti... Suudi Arabistan kariyerini sonlandırdığını açıklayan Brezilyalı 10 numara, Sarı-Lacivertliler'in "Come to Fenerbahçe" çığlığı oldu. Başkan Ali Koç'un taraftarın sesine kulak verip vermeyeceği merak ediliyor.

2017-18 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı 10 numara Giuliano, Suudi Arabistan kariyerini sonlandırdı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye 10.5 milyon euro kazandırarak transfer olduğu Al-Nasr kulübüne veda etti. 

Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde adı yine sarı-lacivertlilerle anılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano, 2 sezonda 75 maça çıkıp 26 gol kaydettiği Al Nassr kulübüne veda etti.

İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sosyal medya hesabından veda mesajı yayımlayan 30 yaşındaki sambacı, “2 yıldır birlikte yaşadığımız birçok duygu için tüm Al Nassr taraftarına teşekkür ediyorum. Lig ve Süper Kupayı burada kazandım. Şu anda konuşmak istemediğim nedenlerle bugün Al Nassr’dan ayrılıyorum. Al Nassr’ın kariyerimin bir parçası olduğu için ve böyle bir kulübün tarihinin bir parçası olma fırsatına sahip olduğum için minnettarım. Takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

COME TO FENERBAHÇE

Giuliano'nun Al-Nasr'a vedası Fenerbahçe taraftarının eski aşkının depreşmesine neden oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar binlerce "Come to Fenerbahçe" tweet'i yazarak bir anda Brezilyalı futbolcuyu Twitter'ın 1 numaralı gündemi haline getirdi. Sambacının Kadıköy'deki hikayesinin yarım kaldığına inanan binlerce Fenerbahçe taraftarı, futbolcunun Instagram hesabına da Come to Fenerbahçe yorumları yağdırdı.

10 numara pozisyonuna oyuncu arayan Sarı-Lacivertli yönetimin taraftarın sesine kulak verip vermeyeceği merak konusu... Zira, geçen sezon taraftar baskısını nedeniyle başkan Ali Koç, teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirmişti.

"Come to Fenerbahçe" Giuliano ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Süper Lig Brezilya giuliano
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.