Giresuspor - Beşiktaş maçında sezonun golü geldi! Tayyip Talha röveşata ile ağları buldu

Süper Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş'ın genç yıldızı Tayyip Talha Sanuç attığı röveşata gol ile sosyal medyada olay oldu. Siyah-beyazlılarda gösterdiği müthiş performans ile şimdiden Beşiktaşlıların kalbinde yer edinen genç yıldız jeneriklik golü ile adından söz ettirmeye başladı.

Süper Lig'in 9. haftasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. 9. hafta karşılaşmasında Giresunspor sahasında zorlu rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Hızlı başlayan karşılaşmanın henüz 15. dakikasında yaşanan karambolün ardından Tayyip Talha ile öne geçen Beşiktaş'ın golü ofsayt gerekçesiyle iptal olurken, Tayyip Talha bu kez 34. dakikada çok konuşulacak bir gole imza attı.

Giresuspor - Beşiktaş maçında sezonun golü geldi! Tayyip Talha röveşata ile ağları buldu

TALHA SANUÇ TARAFTARI MEST ETTİ

Josef'in röveşata ile yaptığı ortaya, kendisi de röveşata ile şık bir gol vuruşu yapan Tayyip Talha Sanuç bu golüyle takımını öne geçirirken, taraftarları da adeta mest etti.

Giresuspor - Beşiktaş maçında sezonun golü geldi! Tayyip Talha röveşata ile ağları buldu - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Tayyip Talha'nın Adana Demirspor'da forma giydiği dönemde de Hatayspor'a karşı 90+3'te golü iptal edilmiş 90+8'de tekrar gol atma başarısı göstermişti. Genç oyuncunun bu performansı sosyal medyada da gündem olurken, kendisi için övgü dolu paylaşımlar yapıldı.

Giresuspor - Beşiktaş maçında sezonun golü geldi! Tayyip Talha röveşata ile ağları buldu - Resim : 3

Giresuspor - Beşiktaş maçında sezonun golü geldi! Tayyip Talha röveşata ile ağları buldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig giresunspor 9.Hafta Maçı Tayyip Talha Sanuç rövaşata golü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.