Giresunspor’un basın sözcüsü Önal: Tılsım çözüldü, rüzgarı arkamıza aldık

GZT Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Tılsım çözüldü, artık rüzgarı arkamıza aldık" dedi. Önal, Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un diz sakatlığı yaşayıp sezonu kapattığı pozisyonda boş kaleye golü atan futbolcularına ise "atma" diye bağırdıklarını anlattı.

44 yıl sonra konuk olduğu Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Giresunspor bu sezon ilk üst üste iki maç kazanarak puanını 16'ya çıkarmıştı. Son 8 maçta 1 kez yenilerek 15 puan toplayan Yeşil-Beyazlılar'da moraller tavan yaptı.  

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Tılsım çözüldü, artık rüzgarı arkamıza aldık” dedi.

Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar disiplinli bir oyun sergilediklerini, bunun karşılığını da aldıklarını ifade eden Önal, "Ligin başından beri zaten iyi oynayan bir takımımız vardı fakat oynadığımız oyunu skora yansıtamıyorduk. Bunu bilerek durumu tersine çevirmek ve rakibimizi yenmek için sahaya çıktık. Disiplinli bir oyun sonrasında oyuncuların verdiği büyük emekle birlikte rakibimizi yenmeyi başardık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Artık tılsım çözüldü ve rüzgarı arkamıza aldık. Bundan sonra da aynı disiplin içinde galibiyetlere devam edeceğiz. İstanbul’da kazanan biz olduk şimdi önümüzdeki maçlara hazırlanacağız" diye konuştu.

Giresunspor’un basın sözcüsü Önal: Tılsım çözüldü, rüzgarı arkamıza aldık

"ATMA" DİYE BAĞIRDIK AMA...

Önal, Beşiktaş kalecisi Mert’in sakatlandığı pozisyonda atılan golle ilgili de “Mücadelenin heyecanıyla oyuncumuz bu durumu farkedemedi. Biz de atma diye bağırdık ama o anın heyecanı diyebiliriz. Zaten oyuncularımız da gol sonrası büyük üzüntü yaşadı. Her şeye rağmen kazanan biz olduk. Galibiyet tüm camiamıza hayırlı olsun” ifadesinde bulundu.

Giresunspor’un basın sözcüsü Önal: Tılsım çözüldü, rüzgarı arkamıza aldık ile ilgili etiketler Giresun Beşiktaş giresunspor Hakan Keleş mert günok
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.