Giresunspor’u taşıyan uçak pisti pas geçti... Karadeniz ekibi büyük tehlike atlattı

Süper Lig 14. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Beşiktaş’ı 4-0 mağlup eden Giresunspor, bugün şehre geri döndü. Yeşil-Beyazlı kafileyi taşıyan uçak inişte pisti pas geçti, bu esnada uçak içinde panik ve korku yaşandı. Ordu - Giresun Havalimanı'na iniş için alçalan uçak, piste çok kısa bir mesafe kala pisti pas geçerek tekrar yükseldi

Beşiktaş deplasmanında 4-0'lık tarihi galibiyete imza atan Giresunspor, şehre dönüşte uçak kazası tehlikesi atlattı.

Giresunspor kafilesi Türk Hava Yolları’nın 13.40 uçağıyla İstanbul Havalimanı’ndan havalandı. Ordu - Giresun Havalimanı’na iniş için alçalan uçak, piste çok kısa bir mesafe kala pisti pas geçerek tekrar yükseldi.

Bu esnada ne olduğunu anlamayan uçaktaki yolcular korku ve panik yaşadı. Kaptan pilot uçağın operasyonel nedenlerle pisti pas geçtiğini açıkladı.

Havada yarım saat tur atan uçak daha sonra sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçağın inişini tamamlamasının ardından havalimanından dışarı çıkan Giresunspor kafilesini ise yeşil-beyazlı taraftarlar sevgi ve coşkuyla karşıladı. Beşiktaş deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyet dolayısıyla taraftarlar, bütün ekibi tebrik etti.

 Giresunspor’u taşıyan uçak pisti pas geçti... Karadeniz ekibi büyük tehlike atlattı

Giresunspor’u taşıyan uçak pisti pas geçti... Karadeniz ekibi büyük tehlike atlattı ile ilgili etiketler Giresun Beşiktaş giresunspor uçak kazası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.