Giresunspor'dan deplasmanda Samsunspor zaferi

TFF 1. Lig'in 27. haftasındaki Karadeniz derbisinde Yılport Samsunspor ile GZT Giresunspor karşı karşıya geldi. Lider Giresun, 9 kişi oynayan rakibini 90'dan sonra çözdü ve evine 2-0'lık galibiyetle dönerek Süper Lig yolunda en keskin virajı başarıyla döndü.

TFF 1. Lig'in 27. haftasında lider Giresunspor ile 2. sıradaki Samsunspor, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. 3 maçtır kaybeden Giresun ekibi ile son 3 maçta 2 puan toplayabilen Kırmızı-Beyazlılar'ın ligin kaderini etkileyecek randevusunda gülen taraf konuk ekip oldu.

Samsunspor'da 73'te Keremcan Akyüz, 79'da da Kubilay Yavuz kırmızı kart gördü. 9 kişi oynayan rakip karşısında 90+1'de Abdou Razack Traore'nin golüyle 0-1 öne geçen Giresun ekibi, 7 dakika uzayan maçın son dakikasında Traore'yle bir gol daha buldu ve 0-2 kazandı. 32 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu bu sezon ilk golleri çok kritik bir noktada attı.

Ligin ilk devresinde iki takım arasındaki karşılaşma golsüz sona ermişti.

Geçen hafta Altınordu deplasmanında 9 kişi kalmasına rağmen puan almayı başaran Samsunspor, Giresunspor'u mağlup etmesi halinde ligin yeni lideri olacaktı. Hakan Keleş yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar ise üst üste Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor'a mağlup olmuştu.

Çotanaklar, puanını 56 yaptı ve 51 puanda kalan Samsunspor'la farkı 5'e çıkarttı. TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor ise Eskişehirspor'la deplasmanda 1-1 berabare kalarak çok kritik 2 puan kayıp yaşadı.

Giresunspor'dan deplasmanda Samsunspor zaferi ile ilgili etiketler Samsunspor giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.