Giresunspor yine gol atamadı, Konyaspor yine yenilmedi... Çotanak Stadı'nda golsüz beraberlik

Süper Lig'in 5. haftasında Giresunspor ile Konyaspor 0-0 berabere kaldı. Sezona 4 maçta 10 puanla başlayan ve kulüp tarihinin en iyi başlangıcı yapan İlhan Palut yönetimindeki Konya ekibi, Karadeniz deplasmanından da puanla ayrıldı. Çotanaklar ise 5 haftadır gol sevinci yaşayamıyor.

Giresunspor ile Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında golsüz berabere kaldı. İlk 4 haftada gol atamayan ve 4 maçı da kaybeden Karadeniz ekibi, Çotanak Stadyumu'nda ağırladığı rakibiyle 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı ancak yine gol sevinci yaşayamadı.

Süper Lig'in yenilgisiz takımlarından teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, zorlu deplasmanda seriyi 5 maça çıkardı. Yeşil-Beyazlılar Sivas ve Başakşehir galibiyetleriyle başladığı sezonda Adana Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalmış, geçen hafta da evinde Altay'ı mağlup etmişti.

Konya ekibinde Olympiacos'tan transfer edilen Mısırlı golcü Ahmed Hassan'ın 64. dakikadaki şutu direkten döndü. Bu beraberlikle puanını 11 yapan Konyaspor 6. haftada Trabzonspor'u ağırlayacak.

Giresunspor yine gol atamadı, Konyaspor yine yenilmedi... Çotanak Stadı'nda golsüz beraberlik
İlhan Palut

 

"NET POZİSYON VERMEDİK"

İlhan Palut, maçın basın toplantısında şunları söyledi: "İyi başladığımız bir lig vardı. İlk 4 maçlık periyotta bunu devam ettirebilme adına Giresun’a gelmiştik. Burada tam aksine Giresunspor'un ilk 4 maçlık negatif anlamda bir periyodu vardı. Rakibimizin de buna kendi sahasına reaksiyon göstermek isteyeceğini biliyorduk. Buna bir yerde dur demeleri gerekiyor. Takımım genel anlamda iyi mücadele etti. İki devrenin de başlarında oyun hakimiyeti bizdeydi. Ama devre ortalarından sonra bahsettiğim Giresunspor agresifliğini sahada gördük. Ama bunun net pozisyon anlamında Giresunspor’a şans tanımadık."

"Bu bizim için savunma anlamında pozitifti ama negatif olarak kendi hücum standardımızın, kendi pas sayımızın, ceza sahasına girişimizin üçüncü bölge denemelerimizin altında kaldık. Sonuç olarak ben dengeli bir maç olduğunu oynadığımız oyuna bakarsak burada sonucun 1 puan olduğunu düşünüyorum. Artık hafta içi maçlar var. Hızlıca Trabzonspor hazırlıklarına başlayacağız."

HAKAN KELEŞ SIKINTILI...

TFF 1. Lig'de rekor galibiyet serisiyle Giresunspor'u Süper Lig'e çıkartan teknik direktör Hakan Keleş, 5 haftada gol atamayan ve sadece 1 puan toplayan takımıyla eleştirilerin hedefi konumunda... Çotanaklar'ın özellikle transfer tercihleri ve kadro yapılanması tartışma konusu... Giresun ekibi hafta içi Fenerbahçe deplasmanında olacak.

 

Giresunspor yine gol atamadı, Konyaspor yine yenilmedi... Çotanak Stadı'nda golsüz beraberlik ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.