Giresunspor bu hafta da 3 puana hasret... Kayserispor deplasmanda kaybetmedi

Giresunspor bu hafta da 3 puanı bir arada göremedi... Süper Lig'deki ilk golünü 6. haftada Kadıköy'de atan Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Kayserispor maçında 1-1'le yetindi. Hikmet Karaman'ın Kayserispor'u zorlu deplasmandan puanla ayrılmayı başardı.

Süper Lig'in 7 haftasında Giresunspor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. İlk 6 haftada 5 kez mağlup olan, bir kez de 0-0 berabee kalan Karadeniz ekibi, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta yine ilk golü yedi ancak 1 puanı çıkarmayı başardı.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 4 maçta 9 puan toplayan ve Galatasaray'ı 3-0 mağlup etmenin moraliyle Giresun'a gelen Sarı-Kırmızılılar 18'de öne geçti. Bernard Mensah'ın kullandığı köşe vuruşunda Joseph Attamah kafayı vurdu, Kayserispor'u 0-1 öne geçirdi.

Giresunspor'un golü 3 dakika sonra Fousseni Diabate'den geldi. Zeki Yavru sağdan getirdiği topu yerden içeri çevirdi, 25 yaşındaki Malili forvet skoru 1-1'e getirdi.

İlk puanını 5. haftada alan, ilk golünü 6. haftada Fenerbahçe'ye atan, iç sahada seyircisine ilk gol sevincini 7. haftada yaşatan teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor, 8. haftada Göztepe deplasmanında... Puanını 11'e yükselten Kayseri ekibi ise haftaya Trabzonspor'u ağırlayacak.

Giresunspor bu hafta da 3 puana hasret... Kayserispor deplasmanda kaybetmedi

Giresunspor bu hafta da 3 puana hasret... Kayserispor deplasmanda kaybetmedi ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman giresunspor Fousseni Diabate Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.