Giresunspor ile berabere kalan Başakşehir'in Süper Lig'i üçüncü bitirme şansı kalmadı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Giresunspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Başakşehir Stefano Okaka'nın golüyle öne geçerken Giresunspor Alexis Pérez ile skoru eşitleyerek 1 puanı aldı. Üçüncülük şansı kalmayan İstanbul ekibi, 62 puanla 4. sırada yer alırken, Giresunspor 45 puanla 15. basamakta bulunuyor.

Süper Lig'de iddiası kalmayan Giresunspor ile Avrupa için ilk dörtte yer almak isteyen Medipol Başakşehir karşılaştı. Mücadele 1-1'lik skorla sona erdi. Konuk ekip 45+2. dakikada Okaka'nın golüyle öne geçerken Giresunspor ise 72. dakikada Pérez ile eşitliği yakaladı.

Bu sonucun ardından Başakşehir'in üçüncülük şansı kalmadı. İstanbul ekibi Avrupa kupaları için ligi dördüncü bitirmek zorunda. Başakşehir 62 puana ulaşırken Giresunspor ise 45 puanda kaldı. Süper Lig'de son hafta Giresunspor, Hatayspor'a konuk olacak. Medipol Başakşehir, Trabzonspor'u ağırlayacak.

Giresunspor ile berabere kalan Başakşehir'in Süper Lig'i üçüncü bitirme şansı kalmadı ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.